En tur i parken fører dig igennem pergolaen, hvor slyngroserne danner blomstrende søjler og videre ud til den enestående udsigt ned til Simested å.
Følg os på instagram
Image Alt

Bevægelsesparken

BEVÆGELSESPARKEN

Grundtanken bag bevægelsesparken i Aalestrup er at skabe en bevægelsespark med fokus på børn, unge og voksnes lyst til at udfordre sig selv fysisk i utraditionelle og smukke omgivelser. Der er ikke tale om endnu en masseproduceret legeplads i et parkanlæg – faktisk nærmere det stik modsatte! Bevægelsesparken adskiller sig væsentlig fra andre større aktivitetsparker – her er tale om et kreativt hjørne, hvor de selvorganiserede udøvere har frit spil. Stedet falder fint i tråd med det sundhedsfremmede og forebyggende arbejde, der allerede er i gang i Vesthimmerland. Aalestrup nyder med bevægelsesparken godt af et sted, der kan stimulere til fysisk udfoldelse – et sted, der rummer bredt og udfordrer bredt, – et sted for alle børn, unge og voksne. Her er plads til både sjov og leg, udendørs fitness og ekstremsport. Besøg bevægelsesparken i Aalestrup – og tag hele familien med. Her kan i få en sjov og udbytterig dag sammen, og trænger I til et lille hvil kan i for eksempel spise Jeres madpakker i Bevægelseshuset. Bevægelsesparken er et godt sted at møde nye legekammerater såvel som sportsinteresserede.

Faciliteter

Bevægelsesparken byder på leg for alle aldre. Legepladsen er opdelt i tre områder. Madpakkehuset inklusive toiletfaciliteter er åbent fra 1. april til 31. oktober. Toilettet i Rosenparken kan benyttes hele året.

a
For de mindste

Klatretårn, sansegynge, karruseller, vippedyr, rutsjebane mm.

a
For de større

Stort klatretårn, skysurfer, hængekarrusel, trampoliner, svævebane mm.

a
For de største

Terrænbane og simple fitnessmaskiner m.m.

h
HAR DU RIS ELLER ROS, KOMMENTARER ELLER IDEER TIL BEVÆGELSESPARKEN, ER DU VELKOMMEN ER DU VELKOMMEN TIL AT SKRIVE TIL VESTHIMMERLANDS KOMMUNE HER.

Mail: sikkerpost@vesthimmerland.dk

Telefon: 9966 7000

Åbningstider

Mandag: 10.00 – 15.00
Tirsdag: 10.00 – 15.00
Onsdag: 10.00 – 15.00
Torsdag: 10.00 – 17.00
Fredag: 10.00 – 12.30