En tur i parken fører dig igennem pergolaen, hvor slyngroserne danner blomstrende søjler og videre ud til den enestående udsigt ned til Simested å.
Følg os på instagram
Image Alt

Om os

Om os

Hvem vi er

Vi stod sammen på Knaberscenen for et par år tilbage og skrålede ud over scenekanten om stærke kvinder rundt omkring i byen og det satte gløden i os. Selvfølgelig kunne vi scenestærke kvinder også være ildsjæle i byen og selvfølgelig skulle vi drive Rosenparkens Pavillon.
Allerede da Pavillonen sidste gang stod for forpagterskifte stod et par stykker af os i kulissen og overvejede om det var nu. Der skulle dog gå endnu et års tid inden vi under et kreativt møde kom ind på snakken om Pavillonen igen – og nu med endnu flere ideer og tanker om stedet. Og sådan gik det til. Frederikke Nielsen sendte i samråd med vi andre en ansøgning til bestyrelsen ang. Deres eftersøgning på en forpagter. Og det gav pote.

Hvad nu med Corona? Tiden for at starte egen virksomhed stod måske ikke forrest i køen af gode ideer under en pandemi, men det var samtidig også et tilbud, der var for godt til at lade gå.
Tiden hvor vi har været tvunget til at holde lukket er brugt på at optimere stedets i forvejen fantastiske lokaler. Ligesom vi nu er startet med ”Mad ud af huset”. Det er dog planen at vi så snart vi må åbne, ønsker at fokusere på denne del. Vi har en af landets smukkest beliggende terrasser – og det skal selvfølgelig udnyttes. Vi glæder os meget til at vejr og corona tillader udendørsservering. Ligesom vi selvfølgelig ser frem til at kunne åbne op for de smukke, højloftede lokaler.
Holdet bag forpagtningen består af en bred vifte af scenestærke kvinder. Fælles for os alle er grundighed. Vi ønsker at gøre et godt stykke arbejde – og vi er spændte på, hvor langt vi kan komme med Rosenparkens Pavillon.

d