I unikke, smukke omgivelser skaber vi rammen om din fest
Vi køber så vidt muligt vores råvarer lokalt, med fokus på de gode og friske råvarer.
Vi har desuden høj fokus på, at så meget som muligt er hjemmelavet.
Al tilbehør er hjemmelavet af vores eget dygtige køkkenpersonale, som kredser om smagene.
Deadline for antal kuverter skal være os i hænde senest 4 uger forinden festen.
Vi kan tilbyde:
- Du sammensætter selv din menu i samråd med os.
- Du kommer med egne personlige ønsker til menuen.
Vi ønsker at opfylde dine behov på bedste vis.
Forretter pr. kuvert
Hjemmelavet skaldyrsbisque – med smørstegte kammuslinger & grønne urter.
109,-
Rejecocktail med et twist – rejer vendt I dild, med koldrøget laks & jordskokkechips samt havtorn coulis & toast melba.
89,-
Rørt laksemousse I vandbakkelse af hjemmerøget laks – på sprøde salater & med gode rejer fra KYST.
89,-
Hjemmerøget kulmule fra KYST – med krydderurtemayo, syltede brombær, rugbrødscroutons & ærteskud.
89,-
Timianstegt fasanbryst fra RÆVHEDE på gulerodspuré – med syltede agurkekugler & bolsjebede crudité.
89,-
Klassisk høns I tarteletter – hjemmelavet helt fra bunden I enten tarteletskal eller butterdejs muslingeskal.
79,-
Tapas anretning – med hjemmerøget fisk fra KYST, specialpølser fra RÆVHEDE & danske oste fra THISE mejeri & ARLA UNIKA, med diverse mayo’er, kompotter & hjemmesylt.
119,-
Forretter er som udgangspunkt serveret på tallerken.
Alle forretter serveres med husets egen hjemmebagte brød & økologisk smør fra THISE mejeri.
Hovedretter pr. kuvert
Bagt hvid fisk fra KYST, bestemt efter årstiden – med krydderurtepanko, små kartofler fra VILDMOSEN, sæsonens garniture & hvidvinsflødesauce.
199,-
Helstegt unghane fra rokkedahl – med timian skysauce, stegte kartofler, rabarber kompot & hjemmesyltede agurker.
189,-
Ølbraiseret nakkefilet af økogris fra berthels – med flødekartofler, honningbagte gulerødder & ølsauce.
189,-
Sprød porchetta af frilandsgris fra ROSENBECK – med krydderkartofler, middelhavs sauté & krydret tomatsauce.
189,-
Langtidsstegt rosa kalvetyksteg fra HIMMERLANDS KØD – marineret med estragon & hvidløg – serveret med små kartofler, bagt selleri & kraftig portvinssauce.
189,-
Helstegt oksefilet fra HIMMERLANDS KVÆG – med hasselback kartofler, årstidens garniture & hjemmelavet bearnaise sauce.
189,-
Rødvinsbraiseret oksetykkam fra HIMMERLANDS KVÆG – små stegte kartofler med sprød bacon, smørstegte jordskokker & sauce af braisere skyen.
189,-
Alle hovedretter er som udgangspunkt serveret på buffet med to spændende salater, bestemt ud fra årstiden (uden merberegning) – eller salatbar (15,- ekstra pr. couv.)
Ønskes to forskellige slags kød & kartofler pålægges ekstra pris pr. couv.
Desserter pr. kuvert
Klassisk citronfromage – med cognac marinerede citronfilets, flødeskum & bær.
59,-
Chokolademousse – med nøddeknas & hindbærcoulis.
69,-
Gateau Marcel – syndig chokoladekage med rabarbersorbet fra KASTBERG IS & bær.
79,-
Jordbær cheesecake – med jordbærgele & chokoladepynt.
69,-
Hjemmelavet islagkage med Daim – på nøddebund & med coulis.
79,-
Kokkens kagetallerken – med 2 slags kage, coulis & vaniljeis fra VEBBESTRUP mejeri.
89,-
Ostetallerken – med tre danske oste fra THISE mejeri & ARLA UNIKA, samt hjemmelavet knækbrød, kompotter & gode oliven.
99,-
Desserter er som udgangspunkt serveret på tallerken, undtaget islagkage.
Natmad pr. kuvert
Supper
– serveret med hjemmebagt brød.
Aspargessuppe med kødboller
Tomatsuppe med kødboller
Klar hønsekødssuppe med kød- & melboller
Karrysuppe a la mulligatawny med kylling
Fransk løgsuppe med ostebrød
69,-
Pølse – & ostebræt – med 2 slags pålæg, brie & vesterhavsost, med tilbehør.
79,-
Lun leverpostej – med stegte svampe & sprød bacon & hjemmesyltede rødbeder.
59,-
Æggekage med sprød bacon, purløg & hjemmesyltede rødbeder.
69,-
Hotdogs med det hele – stegte eller røde pølser med ristede & rå løg, sennep, ketchup & hjemmelavet remoulade, samt hjemmesyltet agurkesalat.
79,-
Natmad serveres på buffet.